Gambar hanya contoh rujukan sahaja

“Bayangkan apabila anda di diagnos penyakit kritikal dan dimasukkan ke hospital swasta. Segala kos rawatan ditanggung oleh Takaful. Alangkah lega nya rasa hati.”

Bukan sekadar hati berasa lega. Malah anda tidak perlu pening kepala cari duit untuk bayar segala kos rawatan. Seronok tak?

Sebab tu saya sebagai ejen Takaful nak sangat bantu anda semua untuk dapatkan perlindungan takaful ini. Memang Medical Card ni direka khas untuk memudahkan urusan ketika anda jatuh sakit. Jadi anda tak perlu pening kepala bila anda sakit dan perlu masuk ke hospital swasta.

Lagi-lagi hospital kerajaan sekarang sudah tidak menerima pesakit selain kes covid-19. Ke mana lagi boleh anda pergi, sudah tentu ke hospital swasta. Anda sanggup menunggu dan menahan sakit sendirian?

Kalau anda sanggup, terus kan. Saya tidak rugi apa-apa. Yang rugi itu anda. Rugi masa, duit, tenaga dan kualiti hidup.

Kalau anda mulai sedar, tunggu apa lagi, sementara masih sihat dan berkemampuan, ambil lah takaful daripada mana-mana syarikat takaful yang ada di Malaysia ini. Kalau tidak jumpa, boleh rujuk kepada saya. Insya-Allah saya sedia membantu anda semua.

Cepat tinggalkan nombor telefon anda di bawah untuk saya hubungi dan set temujanji.

Anda tak perlu risau!

Di musim pandemik ini, anda boleh membuat permohonan melalui atas talian sahaja. Semua itu saya akan uruskan dengan sebaiknya.

Insya-Allah kita jaga kita. Sama-sama kita banteras Covid-19 ini.